Natt

Så ser det ut här utaför nattetid. Älskar dimma. Var tvungen att ta en bild i väntan på att få ett samtal från en ängel.

Nära nära

Inte riktigt vad jag brukar fota, men men. Man måste ju testa allt. Jag gillar blommorna!

Träd

Ibland blir jag less på att saker man fotar ser så tråkiga ut i sig. Då får man busa till det lite.

Analog

Har fotat analogt och idag kom bilderna! här är en karta över alla bilder:
Kommer väl större bilder i framtiden. Ska bara få in dom i datorn. Ni får kika nära tills dess.

Nedgång

Solnedgång över Sundsvall. Som för övrigt är staden jag är fast i. Vill inte det, vill flytta nununu, vara med Andreea nununu, bo någon annan stans.

Hemma, fast ändå inte

Ja, nu är jag som sagt hemma i sundsvall igen. Detta är då Sundsvall. eller ja, en del av det, min del. Känns jobbigt att vara här igen, usch. Och imorgon drar skolan igång.. Jag saknar Andreea.

Tråkigt

Det tråkigaste som finns måste vara svenska blommbilder, så jag ber om ursäkt. Men det finns ingenting att fota. Vill booooort. Kom o' ta mig långt häri'från!

Galet

Jag tycker det skulle vara coolt att åka någonstans och typ fota en stor elefant i gryningen eller en fet krokodil precis när det försöker äta upp en. Men det finns inte mycket sånt här, så får nöja mig me den tråkig and på avstånd.

on the road again

Nu är jag ute på äventyr igen, men inte lika roligt denna gång, inte alls. Har bilar från Hällefors och sitter nu i ett regnigt Örebro i väntan på ett tåg. Har aldrig varit såhär jobbigt att vänta på ett tåg. Detta tåg vill jag inte med.
Trött på att åka ifrån det som betyder mest. Trött på att lämna viljan till allt. Hoppas det blir som jag vill, hoppas hoppas.

Tävlar lite

SÅ, nu råkar jag vara med i en liten tävling på en söt matsida, haha. så alla med ett hjärta borde: Klicka här och att rösta på mig! tack!

Liten

Lillkillen! hans ögon, ojoj... Men att få med honom på en bild är nog det svåraste någonsin. Detta är forsta gången han satt still i någon sekund iaf.

Väder

Ibland hatar jag väder, väder kan gå och dö...ibland.

Sent

Bilade mellan Göteborg och Hällefors, himlen var magisk och när kyrkan och träden la sig framför blev det riktigt snyggt, så var tvungen att plocka upp kameran. Göteborg var kul... och snart börjar skolan kom jag på, hua.

RSS 2.0